Page 150 - Imaging of Osteoarthritis and Rheumatoid Arthritis in Hand Joints
P. 150

                Appendix
verzet voor mijn onderzoek en je kennis qua MRI en overige musculoskeletale radiologie met me gedeeld. Nooit ben je te beroerd om nog even de tijd te nemen om de punten vanuit een andere invalshoek te kijken. Ik weet zeker dat ik de aankomende tijd nog veel van je zal leren.
Alle co-auteurs van mijn artikelen. Rody Ouwendijk, Edwin Oei, Gerjo van Osch, Henk Coert, Han van Neck en Sita Bierma-Zeinstra, bedankt voor jullie samenwerking, suggesties en uiteraard bijdrages in het scoren van imaging, artikelen of histologie. Mikkel Østergard and Philip Conaghan, thank you for introducing me to RAMRIS. Ida, thank you for your insights in hand OA and your elaborate contributions.
Mijn opleider Winnifred van Lankeren. Beste Winnifred, als opleider heb je het voor elkaar gekregen om een radioloog af te leveren, terwijl ik in diezelfde tijd ook nog dat (achteraf gezien niet zo) kleine stukje van mijn promotie af kon maken. Bedankt voor de steun de afgelopen jaren en de mogelijkheid dat ik af en toe "schrijfweken" kon opnemen in mijn stagerooster.
De onderzoekers gelieerd aan de afdeling Radiologie. Niet alleen bedankt voor de praatjes en hulp op het werk, maar voornamelijk dank aan de ontsnapping net daarbuiten. De uitstapjes naar Wenen zullen me altijd bij blijven, maar ook alle borrels, (kerst)feesten en bordspelavonden. Carolina en Rozanna, jammer dat jullie tegenwoordig zo ver weg wonen, maar bij een bezoek aan Nederland zie ik jullie altijd graag terug. Daniel, Jasper, Janne, binnenkort weer eens borrel doen?
Onderzoekers van de afdeling Reumatologie. Over de jaren heb ik met veel van jullie langere of kortere periodes een kamer gedeeld. Pascal, Maurits, Celina, Florentien, Marie-Louise, Annelieke, Myrthe, en Martijn bedankt voor mijn introductietijd in het PhD leven destijds en de nodige kamergezelligheid, Rosaline, bedankt voor de kamergezelligheid richting het einde.
Ook zonder de hulp van de volgende ondersteunende mensen zou ik niet ver gekomen zijn. Gavin Houston, thank you for all help with the MRI scanner, especially whenever stuff didn't work as it should be. Piotr Wielopolski, thank you for improving my MRI pulse sequences and showing me how to work with
148   148   149   150   151   152