Page 224 - WHERE WE WORK - Schlegelmilch
P. 224

Acknowledgements
Lydia, ik ben blij dat we elkaar weer gevonden hebben toen ik naar Amsterdam verhuisde. Je bent in korte tijd een goede vriendin geworden met wie ik een passie voor bourgondisch genieten, spelletjes en goede gesprekken deel. Ik ben trots dat ik je als paranimf naast me heb tijdens mijn verdediging.
Meine deutsche Familie, auch aus der Ferne seid ihr dabei gewesen während dieser Zeit mit Aufmerksamkeiten, guten Gesprächen und Unterstützung.
Sophie, meine Wahlschwester, du bist immer für mich da, ganz bedingungslos und mit aufmunternden Worten.
Mijn Nederlandse familie (Coco, Steffen, dr. Henk, Tom, Lucia, Emmy en Wim), zonder jullie was deze reis zeker een andere geweest. Door jullie voel ik me thuis in een land waar ik niet vandaan kom, en heb ik mensen waar ik altijd op kan rekenen. En sinds kort is het aantal (bijna) dr.’s ook nog eens snel aan het toenemen!
Mama und Papa, ich danke für die gute Basis, die ihr schon in meiner Kindheit gelegt habt. Ihr habt mich auf diese Reise vorbeitet, stark gemacht und mir geholfen durchzuhalten. Euer Grundvertrauen und unendlicher Zuspruch sind da nur zwei der vielen nennenswerten Unterstützungen auf meinem Weg.
Niek, we kennen elkaar al zo lang en ik ben dankbaar voor elke dag met jou. De Ph.D. heb ik met hoogtes en dieptes ervaren en jij was er met alles bij. Je hebt me aan het lachen gemaakt op het moment dat ik vertwijfeld was, je hebt me trots laten voelen als ik een mijlpaal maar al te gewoon vond en je hebt me gerust gesteld als ik me weer iets te zeer ter harte nam. Dank voor je liefde, je geduld en ondersteunen van mijn ambitie in deze bijzondere tijd van mijn leven.
 222   222   223   224   225   226